USLUGA POMOĆI ZA VAS

BEZBRIŽNOST ZA VOZAČE I KAMIONE Naša tri servisna paketa (BRIGA ZA VOZAČA, BRIGA VOZAČA I KAMIONA, PAŽNJA O PLAĆANJU) brinu se o onome što je najvažnije. Počevši od zdravlja i sigurnosti ljudi, preko sigurnosti vozila i tereta, pa sve do krajabezbrižnosti za vozača i za kamion.Za više informacija o našim fleksibilnim paketima prilagođenim vašim potrebama, obratite se svom OK TRUCKS centru.

  • Pokrivenost u cijeloj Europi
  • Namjenski broj pomoći 24/24, 7/7 dana
  • Višejezični pozivni centar
Preuzmi brošuru TOP CARE

Molimo da popunite obrazac. Uskoro ćemo Vas kontaktirati

Unesite broj telefona.
Navažeća e-mail adresa.

Obvezna polja označena su znakom *.

Odgovorite na sve sljedeće izjave

¡ Pročitao/la sam Obavijest o zaštiti privatnosti i dajem privolu za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI - za obradu mojih Podataka od strane tvrtke IVECO S.p.A. u tiskanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem uključujući e-mail, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, fax) i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone), u svrhu slanja poslovnih obavijesti i biltena kao i oglašavanje proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ove obavijesti o zaštiti privatnosti:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI TREĆE STRANE - za slanje mojih Podataka podružnicama tvrtke IVECO S.p.A. i povezanim društvima CNH Industrial grupe kao i ovlaštenim distributerima te za njihovu distribuciju i obradu u svrhu slanja poslovnih obavijesti kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga ili za provedbu istraživanja tržišta kako je opisano u odjeljku 2 (iv) ove obavijesti o zaštiti privatnosti: