PRE OWNED IVECO STRALIS E6 2016 - 2017

24 MJESECA JEMSTVA NA POGON SA UKLJUČENOM TELEMATIC USLUGOM*

  • SEDMIČNI IZVJEŠTAJI ZA UŠTEDU GORIVA I REDUKCIJE CO2
  • PROAKTIVNA USLUGA ZA POBOLJŠANJE PERFORMANSA VOZILA
Preuzmi brošuru

* Iveco Xtended Life + ATS, važi za motor, mjenjač, osovine i sistem kontrole ispušnih plinova prema generalnim uslovima, za 24 mjeseca i maksimalnom kilometražom od 120000 km godišnje. Kampanja je važeća za selektirana rabljena vozila i važi.

Molimo da popunite obrazac. Uskoro ćemo Vas kontaktirati

Unesite broj telefona.
Navažeća e-mail adresa.

Obvezna polja označena su znakom *.

Odgovorite na sve sljedeće izjave

¡ Pročitao/la sam Obavijest o zaštiti privatnosti i dajem privolu za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI - za obradu mojih Podataka od strane tvrtke IVECO S.p.A. u tiskanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem uključujući e-mail, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, fax) i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone), u svrhu slanja poslovnih obavijesti i biltena kao i oglašavanje proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ove obavijesti o zaštiti privatnosti:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI TREĆE STRANE - za slanje mojih Podataka podružnicama tvrtke IVECO S.p.A. i povezanim društvima CNH Industrial grupe kao i ovlaštenim distributerima te za njihovu distribuciju i obradu u svrhu slanja poslovnih obavijesti kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga ili za provedbu istraživanja tržišta kako je opisano u odjeljku 2 (iv) ove obavijesti o zaštiti privatnosti: