OK TRUCKS, MARKA POSVEĆENA PRODAJI I MARKETINGU RABLJENIH VOZILA CERTIFIKOVANIH OD STRANE IVECO.

KROZ PREGLED VOZILA - DO SRCA

Naša vozila prolaze niz provjera i pregleda prema utvrđenom postupku prije nego što se stave na tržište. Dakle, iako su naša vozila rabljena, naši kupci mogu biti sigurni da će dobiti vozila koja nisu samo pouzdana, već i u savršenom stanju.

PREMIUM, COMFORT ILI STANDARD - SLUŽIMO SVAKOJ POTREBI

Svaki kupac ima različite zahtjeve - također u pogledu cijene i pripreme vozila. Na temelju njihovih specifičnih karakteristika, kao što su godište, kilometraža i popravka, vozila su podijeljena u tri kategorije - PREMIUM, COMFORT i STANDARD - kako bi se na najbolji način zadovoljile potrebe kupaca.

OD STAROG DO NOVOG

Za sve popravke na vozilima koristimo samo originalne dijelove i komponente IVECO. To osigurava da je vozilo dobro opremljeno za odlazak na sljedeću misiju sa svojim novim vlasnikom.

ISTE PREDNOSTI KAO I ZA NOVO VOZILO

Naša ponuda uključuje dodatne usluge, kao što su jamstveni paketi koji vrijede u cijeloj Europi, usluge mobilnosti, leasing i financijska rješenja. Profesionalni tim podržava naše kupce u odabiru najprikladnijeg rabljenog vozila prema njihovoj poslovnoj primjeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac.

CIJELA PRIČA

OK TRUCKS prisutan je u više od 20 zemalja. Profesionalni tim podržava naše kupce u odabiru najprikladnijeg rabljenog kamiona prema njihovoj poslovnoj primjeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac. A u slučaju da imate problema sa svojim vozilom, na usluzi vam je naš 24-satni besplatni broj za pomoć. Uopšte, svaka IVECO radionica može ponuditi brzu i jednostavnu pomoć. Dakle, svaki kupac, bez obzira gdje se nalazio, lako može pronaći kompetentnog kontakta u blizini.

OK TRUCKS, puna paleta rabljenih vozila pouzdanih kroz vrijeme.

Pretplatite se na Newsletter

Primajte obavjesti putem e-pošte o ponudama i novostima iz OK TRUCKS

Thank you for registering in OK Trucks website.
You will soon receive our newsletter with special offers and other information
Dogodila se pogreška. Pokušajte ponovo kasnije ili kontaktirajte našu podršku.

Odgovorite na sve sljedeće izjave

¡ Pročitao/la sam Obavijest o zaštiti privatnosti i dajem privolu za sljedeće svrhe i obrade:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI - za obradu mojih Podataka od strane tvrtke IVECO S.p.A. u tiskanom obliku, automatskim ili elektroničkim putem uključujući e-mail, telefon (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, fax) i bilo kojem drugom obliku (npr. internetske stranice, aplikacije za mobilne telefone), u svrhu slanja poslovnih obavijesti i biltena kao i oglašavanje proizvoda i usluga, kako je opisano u odjeljku 2 (iii) ove obavijesti o zaštiti privatnosti:

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI TREĆE STRANE - za slanje mojih Podataka podružnicama tvrtke IVECO S.p.A. i povezanim društvima CNH Industrial grupe kao i ovlaštenim distributerima te za njihovu distribuciju i obradu u svrhu slanja poslovnih obavijesti kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga ili za provedbu istraživanja tržišta kako je opisano u odjeljku 2 (iv) ove obavijesti o zaštiti privatnosti: