STRALIS NP: POTPUNA PONUDA PRIRODNOG PLINA

Stralis NP je jedini tegljač u cijeloj ponudi kamiona na PRIRODNI PLIN dizajniran i projektiran da može pokrivati gotovo sve cestovne i lagane off-road misije kao na primjer:građevinska logistika. Uz autonomiju dometa do 1.600 km, isporučuje snagu, udobnost, tehnologiju prijenosa i autonomiju goriva kako bi odgovarao regionalnim i daljinskim prijevoznim misijama.

UČINKOVITOST BEZ KOMPROMISA U SVAKOJ MISIJI & NEOGRANIČENA ODRŽIVOST

NAJBOLJI U KLASI SNAGE: CURSOR 9 i CURSOR 13 MOTORI NA PRIRODNI PLIN

CURSOR 9 Euro 6 motor, s obujmom od 8,7 litara, i CURSOR 13 s obujmom od 12,9 litara, poboljšanim procesom izgaranja i optimiziranom težinom, nudi najbolju učinkovitost goriva na dugim misijama. Njegove plinske dizne, razvodnik goriva i klipovi dizajnirani su da isporučuju najveću izlaznu snagu i okretni moment. Uzdužni 3-smjerni katalizator pridonosi poštivanju strogih ograničenja emisije, istovremeno osigurava nisku razinu buke i ostavlja dovoljno prostora za povećanje kapaciteta spremnika goriva.

NAJBOLJI U KLASI AUTONOMIJE GORIVA: PROJEKTIRANA FLEKSIBILNOST

Kombinacije spremnika samo za LNG, CNG te LNG + CNG u raznim veličinama i oblicima: možete odabrati spremnike i raspored šasije koji odgovara vašim specifičnim zahtjevima.

PRIRODNI GAS VS. DIESEL

  • JEDNAKE PERFORMANSE
  • NIŽI TROŠKOVI GORIVA
  • SMANJENJE ONEČIŠĆAVANJA I BUKE
  • -95% SMANJENJE CO2 UZ BIOMETAN
  • ODRŽIVO U URBANIM PODRUČJIMA
  • NISKA ULAGANJA U INFRASTRUKTURU
Preuzmite letak

TEMELJITI PREGDLED I DETALJNE PROVJERE

Naša vozila prolaze niz provjera i pregleda po zadanoj proceduri prije nego što budu plasirana na tržište. Dakle, iako su naša vozila rabljena, naši kupci mogu biti sigurni da će dobiti vozila koja su ne samo pouzdana, već i u savršenome stanju.

Što se tiče sustava opskrbe plinom , potvrđujemo da su vozila pregledana u skladu s lokalnim zakonima.

OD STAROG DO NOVOG

Za sve nadogradnje na vozilima koristimo samo originalne IVECO dijelove i komponente. Na taj način možemo biti sigurni da će vozilo biti što bliže prvobitnome stanju i da će imati dug drugi vijek.

ISTE POGODNOSTI KAO I ZA NOVO VOZILO

Naša ponuda uključuje dodatne usluge, kao što je jamstvo koje vrijedi u cijeloj Europi, usluge pomoći za vozače i kamione, poboljšanu povezanost te rješenja za leasing i financiranje. Profesionalni tim podržava naše kupce u odabiru najprikladnijeg rabljenog vozila prema njihovoj poslovnoj primjeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac.

IVECO GASNA PUMPA

Planirajte svoje sljedeće putovanje